• 2 Minuten winkelen bij Jumbo levert 137Euro op

  • 2 Minuten winkelen bij Jumbo levert 137Euro op

    Jaarlijks houdt RKDEO een jeugdloterij waarbij de jeugdleden in Nootdorp huis-aan-huis komen om de loten te verkopen. Net als vorig jaar werd in verband met Corona de gehele verkoop van de loten digitaal georganiseerd. Van de 10.000 loten zijn er uiteindelijk 9.600 verkocht en mag wegens de Corona omstandigheden als een groot succes worden beschouwd. De omvang van het prijzenpakket is 20% van de verkochte loten. De overige opbrengsten worden gebruikt om de jeugdafdeling van RKDEO financieel te ondersteunen.

  • Een van de prijzen (wat gezien kan worden als de hoofdprijs) was 2 minuten gratis winkelen bij Jumbo Nootdorp. De hoofdprijs werd gewonnen door een persoon die hem ter beschikking stelde aan iemand die het beter kon gebruiken. Afgelopen donderdagavond rond half 7 werd de prijs verzilverd. Bedrijfsleider Daan van de Jumbo Nootdorp informeerde de overige winkelende bezoekers van de loterij en had de winnaar vrij baan. Nadat Henk van der Sman de spelregels had uitgelegd aan Toos van Geest ging zij met haar boodschappenkar als een malle door de vernieuwde Jumbo en pakte links en rechts allerlei boodschappen.

  • In de napraat had Toos vooraf haar route goed bepaald en was verbaasd dat 2 minuten toch wel erg kort is. Nadat alle boodschappen over de loopband en gescand waren mocht toch een mooi bedrag 137,10Euro afgerekend worden en was Toos dik tevreden over het resultaat.

    © SdH