• Afsluiting RKDEO selectie

 • Afsluiting RKDEO selectie

   

  Afgelopen zaterdagmiddag was de laatste training van dit seizoen voor de heren selectie van RKDEO. Trainer Wesley Epskamp had 6 teams geformeerd en 4 daarvan speelde een partijtje tegen elkaar en de twee andere teams namen tegen elkaar penaltys. De partijtjes duurde ieder een kwartier bij winst  leverde het punten op en daarna werd er gewisseld van teams. Fanatiek in het begin maar naarmate de temperatuur op zaterdagmiddag steeg daalde het niveau tot een zomeravond partijtje. 

 • Halverwege was er even pauze en werd er afscheid genomen van een aantal personen. Trainer Epskamp bedankte de spelers die vertrekken naar andere clubs en bedankte een paar stafleden die stoppen. Wilco Vieveen (TC-lid senioren) overhandigde namens het bestuur een klein enveloppe als bedankje. Ook nam captain Rob van Hagen even het woord en bedankte in dit gekke corona-jaar de staf die toch telkens –op de momenten dat het kon/mocht- een leuke training hebben verzorgd om in conditie te blijven. Tijdens de pauze waren er heerlijke broodjes van Grand Cafe 1837, waarvoor dank.

 • Na de pauze nog twee partijen en als afsluiting de finale waarbij team ‘de Middenmoters’ (foto hieronder)  de prijzen in ontvangst konden nemen. Goed voorbereid op een mooie Oranje zomer kunnen de winnaars de wedstrijden goed bekijken.

   

  RKDEO spelers die helaas gaan vertrekken/stoppen: Luc vurens (HBS), Haitam el Marid (Forum sport), Youni de Bruin (VUC), Bob Ruigrok (VUC), Aldryson Ortega (Laakwartier), Steijn van Dorp (stopt), Tim Coune (stopt), Tom Nonnekes (stopt), Didier Dandlau (stopt), Jari Lansbergen (stopt).

 • Overvliegers van Jeugd naar Senioren (op hieronder foto vlnr): Matthijs Meijers, Huub Koning, Olaf Kramer, Jay Versteegen, Chris Baartmans.

 • Nieuwe spelers (op foto  onder van vlnr): Robin Busquet (TAC90), Tahir Kiliç (DHC), Femi Aboh (TAC90), Robin Koene (Full Speed), Ayoub Kaddouri  (IJsselmonde),  Dominique Ahanhanzo (TAC90), Quinten Hellemonds (TOGB).

 • Even kennismaken met een aantal nieuwe spelers:

  Wie ben je en wat is je voetbalverleden?

  Mijn naam is Ayoub Kaddouri, 30 jaar en woonachtig in Den Haag. In het verleden ben ik in de voetballerij vooral in het noorden van het land actief geweest bij onder andere Bv Veendam & Cambuur Leeuwarden. Vervolgens ben ik door studie in Den Haag beland en heb ik bij o.a. HVV Quick, GDA en IJsselmonde gevoetbald.

  Wat doe je buiten het voetbal om?

  Buiten het voetbal om ben ik fulltime werkzaam als Key accountmanager bij een toonaangevende leverancier van transportmiddelen en systemen. Hierbij adviseer en ondersteun ik bedrijven met het verder optimaliseren van hun logistieke processen/systemen. Daarnaast breng ik graag veel tijd door met het gezin, familie en vrienden.

  Waarom heb je voor RKDEO gekozen en hoe denk je over volgend seizoen?

  Aangezien ik sinds een paar maanden in Ypenburg ben gaan wonen werd het in verband met woon-werkverkeer lastig om drie keer per week naar Rotterdam te reizen. Zodoende ben ik in contact gekomen met Wesley Epskamp en heb ik een aantal weken mee kunnen trainen met RKDEO. Eerste indruk waren erg positief. Ben goed ontvangen en heb daarnaast een goed gevoel gekregen bij de groep waarin veel jonge talenten rondlopen en ervaren spelers actief zijn. Voor wat betreft mijn verwachting voor volgend seizoen, ben ik ervan overtuigd dat we met de huidige groep jongens een mooie diversiteit aan kwaliteit en ervaring in huis hebben en voor de prijzen kunnen spelen.

  ================

  Wie ben je en wat is je voetbal verleden?
  Ik ben Robin Koene 24 jaar oud en woon in Delfgauw. Mijn vorige clubs zijn Wippolder, DHC, Full Speed. En ik heb ook nog enkele keren bij Sparta stage gelopen.

  Wat doe je buiten het voetbal om?

  Buiten het voetbal om ben ik werkzaam bij Spie in Schiedam als loodgieter en hou ik wel van een feestje op zijn tijd.

  Waarom heb je voor RKDEO gekozen en hoe denk je over volgend seizoen?

  Ik heb voor RKDEO gekozen omdat, het een mooie club vind en omdat ik graag een nieuwe uitdaging wilde aangaan en RKDEO hielp mij hier mee. Ik hoop om volgend seizoen voor het kampioenschap te gaan spelen maar vooral een mooi en sportief seizoen te gaan beleven.

  ========

  Wie ben je en wat is je voetbal verleden?

  Ik ben Quinten Hellemons 19 jaar oud. Ik woon in Delft. Ik heb een broer en een zus. Ik ben de jongste van het gezin. Ik werk nu sinds een half jaar op het dak. Ik ben leerling dakdekker. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitness. En het liefst ben ik heel de dag bezig. 

  Wat doe je buiten het voetbal om?

  Buiten het voetbal werk ik full time als dakdekker. Naast het voetballen en werken is er niet zoveel tijd meer over zo af en toe deed ik een drankje met vrienden. 

  Waarom heb je voor RKDEO gekozen en hoe denk je over volgend seizoen?

  Als 5 jarige jongetje ben ik begonnen bij DSVP. Enkele jaren later ben ik als 2de jaars D speler naar BVCB gegaan. Daar kampioen geworden in de hoofdklasse en een jaar later heb ik de stap gemaakt naar TOGB. Als 2de jaars C tot de onder 23 ben ik actief geweest bij TOGB. Ik ben naar RKDEO gekomen omdat ik toe ben aan de stap naar de senioren. Ik kijk er naar uit om me eerste minuten te maken weer dat gevoel om een wedstrijd te spelen. Ik hoop me gedurende het seizoen mezelf een belangrijke speler voor het team te maken en me door te ontwikkelen als speler.

   

  ====

  -Dominique Ahanhanzo

  Heeft in de jeugd bij DHC gespeeld en heeft in het eerste elftal van DHC gespeeld is toen naar TAC’90 gegaan en komt nu over naar RKDEO.

   

  Femi Aboh en Robin Busquet komen beide over van TAC’90

  Tahir Kiliç komt over van DHC-delft