RKDEO - ADO Den Haag voorbeschouwing

donderdag, 28 februari, 2013 - 17:28

 

Kijkend naar de weerberichten, heeft het er alle schijn van dat RKDEO 1 a.s. zondag 3 maart eindelijk weer in competittieverband zal gaan aantreden. Op eigen veld ontvangt de brigade van trainer Tjaden dan ADO Den Haag amateurs, ook wel bekend als ADO Den Haag onder 21.

 

ADO Den Haag staat  met de 13e plek 1 plaats hoger op de ranglijst dan 'ons eerste' maar heeft wel inmiddels 9 punten meer verzameld. Met nog 12 wedstrijden te spelen is er dus maar 1 resultaat interessant voor RKDEO 1 om het gat kleiner te maken: een overwinning. In de uitwedstrijd, in het Haagse Zuiderpark werd met 2-1 verloren van de groengelen, een uitslag die aangeeft dat er geen groot krachtverschil tussen beide ploegen was. In ieder geval ging ADO destijds zuiniger met haar kansen om en had aan het einde van de 1e helft twee maal gescoord. In een gelijk opgaande 2e helft wist RKDEO via Frank de Haan iets terug te doen, maar het bleef bij die ene treffer.

 

Ten opzichte van de, j.l. zondag afgelaste wedstrijd tegen Magreb, kan trainer Tjaden nu weer beschikken over 2 spelers die teruggekeerd zijn van vakantie: aanvoerder Rob van Hagen en centrale verdediger Twan Greeve. Matthijs Maas moest op de training uitvallen en zijn inzetbaarheid is dus twijfelachtig. In ieder geval zal iedereen erop gebrand zijn om de behoorlijke resultaten van de laatste 2 maanden a.s. zondag een vervolg te geven. Met de steun in de rug van veel roodwitte supporters moet het dan zondag maar gaan gebeuren!

 

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.