RKDEO Selectie sluit seizoen af

dinsdag, 11 juni, 2013 - 19:46

 

Meer foto's kijk hier (met dank aan John van de Sande)

 

RKDEO heeft met haar seniorenselectie (1,2 en 3) op vrijdag 7 juni het seizoen, bijna traditioneel, afgesloten in Scheveningen. Dit keer was gekozen voor strandclub Doen en het lekkere weer hielp natuurlijk mee. Onder het genot van een drankje en een prima BBQ kon er teruggeblikt worden op het afgelopen seizoen. Met een sterk verjongd 2e elftal werd een keurige 5e plaats in de reserve 1e klasse gehaald en het 3e elftal deed het met een mix van 1e jaars senioren en een aantal routiniers ook prima met een 4e plaats in de reserve 2e klasse. RKDEO 1 moest helaas het optreden in de 1e klasse voorlopig beperken tot 1 seizoen, maar de opgedane ervaring zal zeker positief doorwerken naar het nieuwe seizoen in de 2e klasse.

 

 

 

 

Afscheid

Er werd deze avond ook afscheid genomen van een aantal spelers: doelman Niels van Schie keert na een aantal seizoenen terug naar Blauw Zwart, Matthijs Maas stopt met selectievoetbal en Rick de Bruijn, een van de sterkhouders in de afgelopen seizoenen gaat zijn geluk beproeven bij topklasser HBS. Ook werd stilgestaan bij het stoppen van Pim Lakens, die na 15 seizoenen selectievoetbal, waarvan de laatste 2 seizoenen in het 3e team het welletjes vind. 

 

 

Man of the Match

Wekelijks werden er bij de wedstrijden van RKDEO 1 door een deskundige jury punten verstrekt voor de Slijterij De Helm gesponsorde “Man of the Match” verkiezing. Op deze avond werd de eindstand bekendgemaakt. Bijzonder genoeg ging de vertrekkende doelman Niels van Schie met de 1e prijs aan de haal, ondanks het gegeven dat hij in het afgelopen seizoen toch veel meer dan hem lief is de gang naar het net moest maken. Van Schie ontving uit handen van Dick den Hollander de naar hem vernoemde trofee.  Rick de Bruijn en Marcel van der Spek eindigden op de plaatsen 2 en 3. Mitchel Tonkes en Rob van Hagen namen de posities 4 en 5 in.

 

RKDEO Razende Reporter

© Pieter Goedbloed

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.