Competitie-indelingen eerste elftallen

vrijdag, 28 juni, 2013 - 20:08

 

Vorige week maakte de KNVB de competitie-indelingen voor zowel de mannen als de vrouwen bekend. Bij de eerste elftallen blijven de mannen komend seizoen weer steeds dichter bij huis, terwijl de vrouwen opnieuw regelmatig in de bus zullen stappen.

 

Na de mooie vierde plaats van vorig seizoen maken de vrouwen van RKDEO 1 opnieuw hun opwachting in de landelijke 1eklasse C zondag. Van mooie streekwedstrijden is nauwelijks sprake, want de enige andere vertegenwoordiger van het district West II komt uit Naaldwijk: Westlandia. Verder zullen de dames weer heel wat kilometers aan reisafstanden gaan afleggen, met Varsseveld als uitschieter. Omdat het eerste elftal nu alweer een paar jaar op dit hoge niveau uitkomt, zijn er echter ook voldoende bekende tegenstanders. Dit is de indeling voor 2013-2014:

 

Eldenia 1, Fortuna Wormerveer 2, Kadoelen SV 1, Kolping Boys 1, Maarssen 1, Purmerend 1, RKDEO 1, SDO 1, Varsseveld 1, Westlandia 1, Winkel 1, Zaandijk 1.

 

 

De mannen van RKDEO komen in de 2e  klasse C juist weer wel steeds dichter bij huis in actie. Met bijna-buren als Concordia, Delft en Schipluiden en Haagse vertegenwoordigers GDA, GONA, VUC en Wilhelmus kunnen spelers en supporters een groot aantal uitwedstrijden op de fiets afdoen. Alleen ROAC  en VUC zijn komend seizoen de enige tegenstanders  waartegen RKDEO nooit eerder in competitieverband uitkwam. De volledige indeling:

 

 

Concordia (komt als promovendus uit de 3e klasse B), Delft, Excelsior ’20 (komt als degradant ui de 1e klasse B), Foreholte (komt als kampioen uit de 3eklasse A), GDA, GONA, RKDEO, ROAC’79 (komt als promovendus uit de 3eklasse A), Schipluiden, Teylingen (komt als promovendus uit de 3eklasse A), Voorschoten ’97, VUC, Wilhelmus, SC Woerden (komt als kampioen uit de 3eklasse B).

 

RKDEO Razende Reporter

© Dick den Hollander    

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.