RKDEO kwartfinalist tegen Haaglandia 

dinsdag, 8 april, 2014 - 23:55

 

1/8 finale Haaglanden Voetbal/Omroep West Cup

HVV Hercules – RKDEO 4-5

 

3m. 0-1 Quincy Tjaden. Mooie actie van Tonnie Riep, die Twan Greeve bereikt, Greeve geeft een steekpass op maat geeft aan Tjaden, die vervolgens keeper Biliosa uitkapt en scoort.

4m. aanval Hercules met E. Korkmaz die ziet dat keeper Danny van der Wiel ver uit zijn doel is en probeert een lob die net naast gaat.

 

 

10m. 1-1 E. Achahbar. Overtreding van Tonny Riep op hoek 16m op Achahbar die de toegekende vrije trap zelf neemt en de bal langs keeper van der Wiel in de korte hoek plaatst.

11m. schot RKDEO jasper Schilperoort wordt door keeper Biliosa met de vingertoppen over getikt.

20m. druk van Hercules om op voorsprong te komen maar RKDEO scoort door Quincy Tjaden maar wordt afgekeurd wegens buitenspel.

 

 

21m. 1-2 Brian Esmeijer. Vrije trap vanaf de zijkant van Rob van Hagen; op 16m lijn toucheert Esmeijer subtiel de bal en keeper Biliosa denkt dat de bal over gaat maar gaat net onder de lat in het doel.

30m. aanval Hercules met voorzet van E. Korkmaz op de opgekomen K. Korkmaz die de bal tegen de buitenkant paal kopt.

37m. 2-2 E. Achahbar. Voorzet van S. Paulina vanaf de rechterkant en voor het doel staat Achahbar helemaal vrij en scoort.

 

2e helft

47m. 2-3 Quincy Tjaden. Voorzet van rechts en op rand 16m kapt Tjaden de bal en haalt uit en scoort.

54m. aanval Hercules. Hard schot tegen de handen van keeper van der Wiel die in 2e instantie klemvast is.

61m. mooie aanval RKDEO. Quincy Tjaden legt breed op Twan Greeve die keeper Biliosa ver uit zijn doel ziet staan en probeert lob in verre hoek maar gaat net naast.

 

 

62m. aanval Hercules. Schot van K. Korkmaz is een afzwaaier en beland op de Vrederustlaan.

64m. 3-3 E. Korkmaz. Corner van rechts richting 2e paal waar de eerste inzet tegen keeper van der Wiel beland maar de tweede inzet van Korkmaz in het doel.

67m. 3-4 Bart van de Sande. Overtreding op Jasper SChilperoort op hoek 16m levert een vrije trap op die van de Sande neemt en langs de muur schiet in het doel.

70m. 4-4 E. Achahbar. Vrije trap voor Hercules met steekpass op Achahbar die vrij voor keeper van der Wiel komt en scoort.

 

 

79m. schot RKDEO Quincy Tjaden vanaf rand 16m is te zacht en makkelijke prooi voor keeper Biliosa.

87m. 4-5 Rob van Hagen. Langdurige aanval van RKDEO met voorzet van Jordy Pronk voorbij 2e paal waar Jasper Schilperoort  terug legt op Van Hagen die via binnenkant paal scoort.

89m. aanval Hercules E. Achahbar schot via handen keeper van der Wiel corner.

 

Ondertussen is de loting voor de kwartfinale geweest en mag RKDEO op 29 april thuis spelen tegen zondag Topklasser Haaglandia.

 

Opstelling RKDEO: van der Wiel, van de Sande, Pronk, Riep (45. Epskamp), de Koning, van Hagen, Greeve, van der Spek(69. Rosini), Esmeijer(45. Van Roosmalen), Tjaden, Schilperoort

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.