RKDEO 1 vraagt jullie support

zaterdag, 19 april, 2014 - 15:54

 

Er breken spannende weken aan voor RKDEO 1, ons vlaggenschip. Met nog 3 speelrondes te gaan, staan onze mannen op een directe degradatieplaats (13e) in de 2e klasse C, met 3 punten achter Voorschoten '97(12e) en 6 punten achter Foreholte(11e). Teams die op de plaatsen 11 en 12 eindigen spelen na de competitie nog Promotie/Degradatie wedstrijden, met als inzet een plek in de 2e klasse in het volgende seizoen. 

 

Met nog 3 speelrondes te gaan zijn die plekken 11 en 12 nog steeds haalbaar. A.s. maandag komt directe concurrent Voorschoten '97 op bezoek, de uitgelezen kans om het gat van 3 punten te dichten. De laatste 2 speelrondes speelt RKDEO 1 uit bij ROAC(nr. 4) en thuis tegen Teylingen, dat al gedegradeerd is. 

 

Onze jonge ploeg kan alle ondersteuning in deze laatste wedstrijden goed gebruiken en zeker a.s. maandag 2e paasdag staat er veel op het spel. Zorg dus dat je er bij bent en laat weten dat je er bent, op een positieve manier! De aan vang is 14.00 uur.

 

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.