RKDEO selectie start nieuwe seizoen

zondag, 3 augustus, 2014 - 22:03

 

Meer foto's kijk hier

 

Zondagochtend is de RKDEO selectie ook begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Om 10.30uur begon de nieuwe trainer Stefan Koegler met zijn gebruikelijke praatje voor zijn nieuwe groep en het voorstellen van een aantal nieuwe gezichten. Daarna een paar rondjes om de spieren los te maken gevolgd door een warming-up rond de middencirkel. Als afsluiting van de ochtend sessie een kaats spel. Ondertussen werden de keepers onder handen genomen door keeper trainer Michael vd Kooij.

In het clubgebouw werd de lunch geserveerd voorbereid door de staf en chef-kok Jan. Na een voedzame lunch ging de middag sessie nog even verder met een aantal kracht en stabiliteitsoefeningen. Halverwege de middag zat de eerste training erop.

©SdH

 

 

 

 

 

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.