RKDEO verliest ook derde bekerduel

zondag, 31 augustus, 2014 - 21:47

 

Meer foto's kijk hier  (met dank aan John vd Sande)

 

 

Ook in het laatste bekerduel liep RKDEO tegen een nederlaag op. In Nootdorp eindigde de wedstrijd tegen Spartaan ’20 in 2-3.

Als RKDEO in de beginfase de kansen beter had benut, had het duel een andere wending kunnen nemen, maar met name Twan Greeve wist enkele kansen niet te benutten. Hij stuitte vooral op doelman Marcel van Meenen en raakte bovendien eenmaal de paal.  Aan de andere kant profiteerde Frank Bosschaart meteen van een misverstand tussen Steven Ripken en doelman Dennis Hendriks en schoot na tien minuten de 0-1 binnen.

Na de thee kwam Spartaan ’20 via twee prachtige doelpunten van Giliandro Leona al snel op 0-2 en 0-3.  Door een tegengoal van Quincy Tjaden kwam RKDEO weer wat beter in de wedstrijd en een kwartier voor tijd bracht Twan Greeve met een doeltreffende kopbal de spanning weer terug, 2-3.

RKDEO ontsnapte aan een grotere achterstand toen een enorme knal van Uegene Ignacia op de lat boven Hendriks uiteen spatte en had zelf via invaller Navin Ramlal, Rick de Bruijn en Twan Greeve nog mogelijkheden op de gelijkmaker. Het bleef echter bij 2-3.

©DdH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.