RKDEO op trainingskamp in Stadskanaal

zaterdag, 10 januari, 2015 - 21:23

 

Meer foto's kijk hier

 

Dit weekend heeft de complete RKDEO selectie (ca 60 man incl begeleiding) haar trainingskamp opgeslagen in complex Pageborg in Stadskanaal. Vrijdagmiddag vertrok het gezelschap met de bus richting Stadskanaal en kwam voorspoedig aan. ’s-Avonds werd er in het complex een quiz georganiseerd en werd er veel gekaart. Zaterdagochtend had de organisatie een kunstgrasveld gehuurd bij het nabij gelegen SC Stadskanaal. Na een flinke ochtendtraining weer terugwandelen richting Pageborg voor de lunch. ’s-Middags in de sporthal was er een voetbal-tennis toernooi. In teams van 4 personen werd de bal hoog gehouden en over het netje richting tegenstander gewerkt. Na de eerste ronde volgde een tweede ronde waarbij alle nummers 1 bij elkaar kwamen voor de finale. ’s-Avonds waren de spelers vrij en ging er een aantal richting Groningen, een ander aantal bleef in Pageborg om de avond ervoor verder te verteren. Zondagochtend na het ontbijt nog een ochtend/middagwandeling waarna het gezelschap weer met het busje richting Nootdorp vertrekt.

©SdH

 

 

 

Instructie door Koegler

 

Pittige ochtendtraining

 

Maar ook tijd voor ontspanning en lol

 

de lunch

 

de staf neemt de kranten even door

 

Koegler maakt de teams bekend voor voetbal-tennis toernooi

 

Welke kant op Fred?

 

Voetbal tennis toernooi op 3 tennisbanen

 

de technische staf heeft het ook druk

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.