RKDEO Trainers en leiders Heren seniorenselectie voor het seizoen 2015-2016 nagenoeg bekend

 

Nadat Stefan Koegler zijn contract als hoofdtrainer met RKDEO verlengd heeft, is de Technische Commissie aan de slag gegaan om geschikte trainers voor Heren 2 en Heren 3 te vinden. Inmiddels  kunnen wij met enige trots vermelden dat wij beide vacatures naar volle tevredenheid hebben kunnen invullen.

Dick Finkelnberg heeft de uitdaging aangenomen om te gaan bouwen aan het tweede elftal. Dick is een ervaren trainer (o.a. RVC/RIJSWIJK zat 1, SC Feyenoord C1,   Duindorp SV 1, Scheveningen zaterdag 2,  SVS 1, WIK 1) en ook als analist voor diverse clubs/trainers actief. Dick zal zijn taak dit voetbalseizoen afmaken bij zijn huidige club WIK.

Eric de Groot zal de Heren 3 op zich nemen. Eric is momenteel medetrainer van het Heren 2 en keeperstrainer. Tevens is Eric bezig met het behalen van het TC3-diploma.

Fred van Velzen, de huidige trainer van Heren 3, zal onder de leiding van Stefan Koegler de functie van assistent-trainer gaan vervullen bij Heren 1.

Inmiddels hebben alle leiders en trainers een “Meet en Greet”  gehad en zijn alle selecties inmiddels ingelicht.

Wij wensen alvast alle trainers enorm veel succes voor het nieuwe seizoen toe.

 

 

Op de foto: (staand vlnr) Han van der Helm (ass.trainer 3e), Naud van der Sman (assistent scheidsrechter), Gerard van Hagen (leider 1e), Jan van der Helm (leider 1e), Jan Vermeij (assistent scheidsrechter), (zittend vlnr) Dick Finkelnberg (trainer 2e), Stefan Koegler (hoofdtrainer), Fred van Velzen (assistent trainer 1e), Eric de Groot (trainer 3e).

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.