Trainingskamp Calella, Spanje, Dag 3

zondag, 10 januari, 2016 - 15:41

 

Lief dagboek,

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

Vanmorgen vroeg uit de veren voor ontbijt en oefenwedstrijd tegen dorpsgenoot SV Nootdorp. Samen in de bus heen- en terug. ’s-Middags op het programma bezoek aan de wedstrijd Barcelona – Granada en daarna vrij te besteden in Barcelona.

 

Oefenwedstrijd RKDEO – SV Nootdorp

9 januari 2016, Calella Spanje

Uitslag 0-1.

(speeltijd 2x35minuten)

 

15m. Te korte terugspeelbal van RKDEO Chris Nieuwpoort op keeper Dennis Hendriks en Alex Jacobs speelt de bal via Hendriks corner. Omdat het veld wat aan de smalle kant is mislukt de corner en gaat aan de andere zijde over de zijlijn.

16m. overtreding van Mike Hollenberg op Eloy Brook binnen de 16m. en de Spaanse scheidsrechter wijst naar de kalkstip. Rob van Hagen legt de bal neer en kiest een hoek maar keeper Bjorn Benard doorziet dat en duikt naar de goede hoek en duwt de bal weer terug in het veld.

 

19m. 0-1 Carlo Rouwhorst. Voorzet van Marcley Manuela van rechts richting 2e paal waar Rouwhorst vrij kan inkoppen.

24m. vrije trap RKDEO Rob van Hagen over de muur maar keeper Benard is weer op zijn post.

35m. vrije trap SVN wegens overtreding van Chris Nieuwpoort op Marcley Manuela ca 25m recht voor doel maar Manuela zoekt het doel te hoog.

In de rust de peptalk van beide trainers en gaat RKDEO op jacht naar de gelijkmaker maar SV Nootdorp keert alle aanvallen maar komt zelf ook nog amper tot aanvallen toe.

De gezamenlijke busreis terug was voor de ene ploeg een leuk kwartiertje maar voor de andere ploeg minder leuk.

’s-Middags weer gezamenlijk met SV Nootdorp naar de wedstrijd Barcelona – Granada. Tijdelijke gezamenlijke reisleider Herman van der Wall had de bus en de kaartjes geregeld en was tip-top in orde. We zaten op de bovenste ring onder het scorebord maar hadden prima zicht op het speelveld en zagen Barca overtuigend met 4-0 winnen van Granada, Drie doelpunten van Messi en een van Neymar.

De bus bracht ons na de wedstrijd van het stadion naar het centrum waar de vrij te besteden was. Vroeg in de nacht ging de gezamenlijke busreis weer richting hotel, tenminste voor degene die op tijd waren.

© SdH

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.