Trainingskamp Calella, Spanje, Dag 4, dag van vertrek.

zondag, 10 januari, 2016 - 23:46

 

Lief dagboek,

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

Onder het motto “ ’s-avonds een vent, ’s-morgens een vent”, verzamelde de manschappen om 9uur in de eetzaal voor het ontbijt, en bijna iedereen was aanwezig. Onder het motto “ What happens in Spain, stays in Spain” noemen we natuurlijk geen namen.

 

Na het goede ontbijt de wandelschoenen aan richting strand voor weer een toernooitje voetvolley. Het prijzenpakket was hetzelfde als de vorige keer, de winnaar een dag eeuwige roem, de verliezers een nat pak in het zeewater van de Middenlandse Zee.

Nadat trainer Koegler de teams bekend had gemaakt werd er weer fanatiek “gevoetvolleyd”. Het team van Jordy, Sam, Ryan en Tom waren de verliezers en mochten als eerste een nat pak gaan halen al snel gevolgd door een paar “daredevils” die geheel vrijwillig het ruime sop kozen.

Voetbalquiz.

Vrijdagavond was er na het diner nog een “grote” voetbalquiz gehouden. Twee teams waren ex aequo geĆ«indigd, maar de organisator had slechts 1 prijs beschikbaar gesteld dus werd er een benaderingsvraag gesteld. Hoeveel prijzen heeft Barcelona tot nu toe gewonnen? Het team van Ryan, Chris, Gerard en Maikel zat er het dichtste bij en won de prijs.

Na het voetvolley toernooi terug naar het hotel voor de lunch en de koffers inpakken want rond half zes stond de bus voor de deur om ons richting Airport Barcelona te brengen en terug te vliegen richting Rotterdam/The Hague Airport.

In de bus richting vliegveld Barcelona nam trainer Stefan Koegler even de microfoon en sprak enkele woorden. Het was een geslaagd trainingskamp en de focus staat – stond eigenlijk al sinds afgelopen dinsdagavond- volledig op de eerstvolgende competitie wedstrijd uit tegen Wilhelmus. Koegler hoopt de positieve sfeer van het trainingskamp om te kunnen zetten in een goede tweede helft van het seizoen.

Zonder vertraging en nauwelijks turbulentie landen we ca half elf in Rotterdam en stond onze aanhang te wachten om richting Nootdorp en omgeving te gaan.

© SdH

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.