Trainingskamp Bladel selectie 2-3

 

Meer foto's kijk via Facebook

Foto's van Fred, Eric en Henk

 

Afgelopen vrijdagmiddag rond het middaguur vertrok de selectie 2-3 voor het trainingskamp in de Vorselse Molen in het mooie Brabantse Bladel. Na aankomst en kamerindeling vertrokken de manschappen richting Voetbalvereniging Bladella voor een training. Na de training Chinees en de wereldberoemde quiz (georganiseerd door de spelers).

Zaterdagochtend vroeg uit de veren en werden de tandems gehaald en richting Voetbalvereniging Bladella vertrokken voor een oefenwedstrijd tegen MSV’71. Het was een walk-over door RKDEO, uitslag 8-1 voor RKDEO.

Na de wedstrijd van het tweede tegen het eerste van M.S.V. 71 en een training van het derde terug naar de Vorselse Molen voor de lunch, en daarna was er een fietsroute uitgestippeld van een aantal kilometers op de tandem. Bij terugkomst van het fietsen werd er Italiaans gegeten in de Vorselse Molen. ’s-Avonds was een ieder vrij.

 

Zondag, om 10.00 uur ontbijt, om 11.00 uur een stevige wandeling van ruim een uur door de bossen rond Bladel, om 12.30 uur terug, de locatie voor een deel opruimen, om 13.30 uur lunch, daarna de rest van de locatie opruimen, om 15.00 uur in de bus naar Nootdorp, om 17.00 uur in het clubgebouw en kon iedereen huiswaarts.

 

Het hele weekend droog, wel fris, circa 5 graden en meestal een zonnetje met wat wolken. Tussen alle bedrijven door kaarten, gamen en één op één gesprekken. Goede sfeer, hele mooi locatie, veel spelers gingen voor het eerst mee, veel activiteiten, een weekend op op terug te kijken.

 

© sv RKDEO

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.