Persbericht: Nieuwe hoofdtrainer RKDEO

vrijdag, 5 februari, 2016 - 11:20

 

Op donderdag 4 februari 2016 heeft het bestuur van sv RKDEO overeenstemming bereikt met de nieuwe hoofdtrainer Jeroen Struijs.

 

Met ingang van seizoen 2016-2017 zal Jeroen voor 1 seizoen het hoofdtrainerschap overnemen van de vertrekkende trainer Stefan Koegler. RKDEO komt met haar 1e team uit in de zondag 2e klasse C en staat nu op een 7e plaats. Het bestuur en de technische staf wensen Jeroen veel succes toe voor het komende nieuwe seizoen.
 

 

V.l.n.r.: secretaris Wim de Bruijn, Jeroen Struijs en voorzitter Hans van Noppen

 

 

Tevens zijn het bestuur en de technische staf verheugd dat het contract met Dick Finkelnberg voor 1 seizoen is verlengd. Dick is trainer van RKDEO 2, dat dit seizoen uitkomt in de reserve 1e klas en daarin nu op een 2e plaats staat.
 

2e elftal trainer Dick Finkelnberg

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.