Full Speed – RKDEO 3-4

dinsdag, 8 maart, 2016 - 23:41

Haaglandenvoetbal Toernooi om de Sir Winston Cup, 2e ronde

 

 

11m. 0-1 Chris Nieuwpoort. Actie in 16m en Nieuwpoort kan diagonaal insschieten.

14m. bal in de kluts met Chris Nieuwpoort en Full Speed keeper Oscar Jiminez wordt nog van doellijn gehaald en tot corner gewerkt. De corner voor RKDEO levert niets op.

24m. 0-2 Richard de Koning. De Koning trekt vanaf de rechterkant naar binnen en schiet vanaf 16m lijn met een rollertje de bal net langs de paal.

27m. 1-2 Danny Hogendoorn. Vrije trap vanaf rechter zijlijn wordt voor het RKDEO doel niet goed weggewerkt en komt op hoek 16 voor de voeten van Hogendoorn die in de linkerhoek schiet.

57m. 1-3 Twan Greeve. Corner van links van Rob van Hagen voor het doel door Greeve ingetikt.

62m. 2-3 Patrick van Leeuwen. Terugspeelbal van Maikel Lorsheijd op RKDEO keeper Dennis Hendriks wordt met de handen tegen gehouden. Scheidsrechter van der Weiden geeft vrije trap meter voor de doellijn. Bal wordt breed gelegd en van Leeuwen schiet van dichtbij door de muur.

64m. 3-3 Samet Mermer. Voorzet van links voor doel kan Mermer scoren.

83m. 3-4 Twan Greeve. Achterbal wordt door keeper Jiminez op speler geschoten die terug legt op keeper,  Jiminez schiet de bal op de rug van de doorjagende Greeve en kaatst in het doel.

87m. schot Twan Greeve tegen voeten keeper Jiminez.

 

Ondertussen is de loting verricht voor de Tussenronde en treft RKDEO op dinsdag 22 maart a.s. thuis competitie genoot Laakkwartier.

© SdH

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.