Die Haghe – RKDEO 2-3

dinsdag, 12 april, 2016 - 23:10

Haaglandenvoetbaltoernooi om de Sir Winston cup 1/8 finale

 

15m. 1-0 Gino Vader. Voorzet van links bij 2e paal terug gekopt door Rijpstra en voor het doel door Vader ingetikt.

19m. flinke overtreding door Diego de Zwart op A-junior Hayden Bergen maar scheidsrechter van der Zwan ziet er niets in. Na protesten van de RKDEO bank voert van der Zwan even een goed gesprek met RKDEO aanvoerder Sam Ruinard.

30m. 100% kans RKDEO. Voorzet van Twan Greeve en voor het doel geheel vrij weet Chris Nieuwpoort naast te schieten.

36m. 2-0 Sander de Jong(penalty). Ongelukkige bal tegen hand van Dion van Duijn binnen de beruchte lijnen en scheidsrechter van der Zwan wijst naar de stip. De Jong is vanaf 11 meter trefzeker.

37m. 2-1 Chris Nieuwpoort. Diagonaal schot van Sam Ruinard komt ia de paal terug in het veld maar nieuwpoort is er als de kippen bij en weet toch af te ronden.

45m. 2-2 Sam Ruinard (penalty). Vast houden van Hayden Bergen door Bakker binnen de beruchte lijnen en arbiter van der Zwan wijst voor de tweede keer naar de kalkstip. Ruinard is vanaf 11 meter trefzeker

2e helft

51m. corner Die Haghe kopbal wordt doro RKDEO van de lijn gehaald.

71m. 2-3 Richard de Koning. Corner vanaf de linkerkant wordt door Die Haghe keeper Drost weggebokst voor de voeten van de Koning die hard uithaalt van binnen de 16m.

72m. voorzet Die Haghe vanaf link voor het doel schot van van Velthoven met een krul via voetje van RKDEO speler hoog over.

90+3m. ingooi Die Haghe Rolvink van ver wordt doorgekopt en gaat ternauwernood net voorlangs het RKDEO doel.

90+4m. schot RKDEO Eloy Brook tegen de kruising.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.