Nieuw in de senioren selectie bij RKDEO

zaterdag, 11 juni, 2016 - 23:12

 

Nu de stofwolken van de nacompetitiefinales en van de 'transferperiode' van het amateurvoetbal langzaam optrekken, kan de balans opgemaakt worden van vers bloed voor de senioren selectie van het nieuwe seizoen. 

 

Trots zijn we dat er vanuit de A-jeugd weer 10 spelers zullen aansluiten bij de senioren selectie:

- Roel Nortier

- Timo van der Harst

- Sander Doude van Troostwijk

- Thijs den Engelsman

- Luuk Goedbloed

- Hayden Bergen (vervroegd)

- Gijs Jansen

- Bram Vervuurt

- Mike Theunissen

- Niels Bekkers

- Danny Singh

 

Sander, Thijs, Luuk en Bram debuteerden al in RKDEO 1.

 

Blij zijn we met de terugkeer van Jari Seffelaar, na een 2-jarig uitstapje naar RKAVV A1. Jari heeft jarenlang bij ons in bovengenoemde lichting gespeeld. Welkom thuis, Jari. Mike Sprenkels heeft besloten weer selectie-voetbal te gaan spelen, Mike was het laatst actief bij Wilhelmus, maar speelde daarvoor jarenlang bij RKDEO in jeugdselectie-teams. Welkom terug, Mike!

 

Echte nieuwe gezichten bij RKDEO zijn:

- Guy Luscuere, komt over van Oliveo

- Lemar Bavelaar, komt over van DHC

- Damon Verloove, komt over van DHC

- Junior Okorocha, komt over van DHC

- Ricardo Rosario Lopes Landim, komt over van FC Zoetermeer

- Reda Yahyaoui, speelde in RKAVV A1

 

Wij wensen hen veel succes en plezier bij RKDEO!

 

Diverse spelers uit het huidige RKDEO 3 en ook RKDEO 2 doelman Serge Boerboom hebben besloten in niet-selectieteams bij RKDEO te gaan voetballen. We bedanken hen voor alle inzet in de senioren-selectie en wensen hen veel plezier de komende jaren! Verder zijn er geen huidige selectie-spelers die vertrekken naar andere verenigingen.

 

De technische staf van de senioren selectie is op dit moment nog op zoek naar een keeper voor de selectie, die de concurrentie met de andere 2 keepers aan wil. Wie interesse heeft kan zich melden bij Maikel van der Kooij, tel. nr. 06-41785375

 

TC RKDEO

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.