Izzy Rosini Speler van het Jaar

zondag, 19 juni, 2016 - 21:21

RKDEO heren en vrouwen selectie sluiten seizoen af.

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

 

Afgelopen vrijdagavond hebben de RKDEO heren en vrouwen selecties het seizoen afgesloten. Plaats van handeling was het schitterend aan de Dobbeplas gelegen Restaurant Buytenhout. Met ruim 100 personen werd eerst genoten van het heerlijke terrasweer en daarna van het prima buffet.

Nadat alle buikjes gevuld waren nam RKDEO voorzitter Hans van Noppen de microfoon en haalde een aantal vrijwilligers naar voren die bedankt werden voor hun inzet als vrijwilliger van het afgelopen seizoen en/of materialen (auto’s om alle spullen te vervoeren) beschikbaar stelden.

Speciaal werd even stil gestaan bij het afscheid van de trainers Stefan Koegler(hoofdtrainer), Eric de Groot (trainer derde elftal) Fred van Velzen (leider derde elftal), Hans van Heteren (hoofdtrainer dames) en de leiders Jan van der Helm en Gerard van Hagen. Van Noppen wilde speciaal afscheid nemen van een van de dames speelsters, Denise van Hagen (helaas niet aanwezig). Als 13 jarig meisje als rechtsbuiten in het eerste dames elftal, en 17 jaar later, mede geplaagd door blessures, stoppen met selectievoetbal. Dat was van de aanwezige een luid applaus waard.

 

 

Hierna kregen de aanvoerders van de verschillende teams de microfoon om de vrijwilligers rondom hun team te bedanken met enkele cadeautjes. Rob van Hagen namens het eerste elftal, Martijn de Bruin en Johannes Straaijer namens het tweede en derde elftal. 

Hoofdtrainer Stefan Koegler vertrekt na dit seizoen en nam ook even de microfoon en bedankte de spelers, bestuur en de overige stafleden rondom de selectie die zichtbaar maar vaak ook onzichtbaar werkzaamheden verrichten, voor de geweldige samenwerking en fantastische tijd die hij mocht doorbrengen bij RKDEO. Hij zal ten alle tijden de prestaties van RKDEO blijven volgen.

Namens de vrouwenselectie namen Wendy Groenewegen en Gladys Simonis de microfoon en bedankte ook een aantal begeleiders en speelsters die stoppen en/of vertrekken naar andere verenigingen. Vertrekkend vrouwen hoofdtrainer Hans van Heteren bedankte de dames selectie voor de samenwerking. Niet altijd top, maar altijd enthousiast ook op de trainingen en zei dat het “mijn” meiden geworden zijn.

 

Na deze plichtplegingen nam voorzitter van Noppen weer de microfoon en maakte de Man of the Match van het Jaar bekend. In totaal kwamen 34 voetballers voor op de ranglijst, variĆ«rend van 1 punt voor Rutger Dobbenga ( 1x op de bank gezeten, maar niet gespeeld) tot de nummer 1 met 124 punten. Van Noppen noemde alle namen op met het aantal behaalde punten totdat hij bij de top-3 kwam en haalde deze even naar voren. Als derde eindigde Ryan Lugtigheid met 102 punten. Tweede was Sam Ruinard met 113 punten en Man of the Match van het Jaar 2015-2016 Izzy Rosini met 124 punten. Uit handen van Dick den Hollander ontving hij de sinds 1999 ingestelde Dick den Hollander trofee voor de beste speler van het jaar. Bemoedigende woorden van Dick “laat deze prijs geen eindpunt zijn maar beginpunt voor nog vele mooie acties voor RKDEO in het veld”.

© SdH

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.