Eerste training RKDEO Selectie

zondag, 31 juli, 2016 - 23:51

 

Meer foto's kijk via facebook

 

Zondagmorgen half 11 begon de eerste sessie met een kort praatje van nieuwe trainer Jeroen Struijs.

Ongeveer de helft van de selectie spelers waren aanwezig. Kort rondje en daarna warming-up van hersteltrainer en verzorger Mike Kerklaan die de spieren los maakte en stabiliteitsoefeningen deed. Daarna kort even assistent hoofdtrainer Wesley Epskamp voor een aantal loop-conditie trainingen en daarna werd de groep gesplitst in tweeen. De ene groep werd door Dick Finkelnberg onder handen genomen, de andere groep door hoofdtrainer Jeroen Struijs. Rond het middaguur een onderbreking voor de lunch. De dames Hoogweg en van der Helm bakte de biefstukken perfect op smaak. Na de lunch en pauze werd er nog een uurtje getraind op passen en kaatsen en keeperstrainer Maikel van der Kooij nam de keepers onder handen.

© SdH

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.