RKDEO gaat met goed gevoel competitie in.

zaterdag, 27 augustus, 2016 - 23:58

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

RKDEO heeft met een goed gevoel de voorbereiding, inclusief beker wedstrijden, afgesloten. Op een, voor beide zondagploegen TOGB en RKDEO, wat vreemd tijdstip werd er afgetrapt voor de laatste bekerwedstrijd. Afgelopen zaterdagavond om zeven uur ging op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs de bal rollen.

RKDEO begon goed aan de wedstrijd. Al na 7 minuten kon de openingstreffer aangetekend worden. Een voorzet van Hayden Bergen werd voor het doel ingeschoven door Ricardo Rosario Lopes Landim. Daarna viel in de eerste helft weinig spannends meer te noteren.

In de tweede helft was het ook nog lang wachten op spektakel. RKDEO was wel heer en meester over het gehele veld maar kleine speldenprikjes van Hayden Bergen, Luuk Goedbloed en Ryan Lugtigheid smoorde in schoonheid en zonder resultaat.

Toen de klok bijna een rondje had gemaakt zette Guy Luscuere Ricardo Rosario Lopes Landim vrij voor TOGB keeper van Hees en Rosario schoof de bal onder van Hees door en verdubbelde de marge. Daarna greep RKDEO de gastheren bij de keel en verdubbelde het doelpunten aantal binnen enkele minuten.

Na drie kwartier spelen scoorde Tom Simonis na een voorzet van linksback Izzy Rosini terwijl deze amper één minuut binnen de lijnen was het derde doelpunt. Twee minuten later bepaalde Ryan Lugtigheid na wederom een voorzet van Rosini de eindstand op 0-4.

Na  het resultaat van SV Nootdorp tegen DSO (2-0) eerder op de zaterdagmiddag was het een wedstrijd om den keizers baard maar deze overwinning geeft wel een lekker gevoel om de competitie te starten. Op zondag 4 september begint RKDEO met een uitwedstrijd tegen Teylingen aan het seizoen 2016-2017.

 

RKDEO Razende Reporter

© Sander de Hollander

 

De statistieken:

TOGB – RKDEO 0-4  (0-1)

7m. Ricardo Rosario Lopes Landim 0-1, 58. Ricardo Rosario Lopes Landim 0-2, 76. Tom Simonis 0-3, 78. Ryan Lugtigheid 0-4.

De opstellingen:

 

TOGB: van Hees, Hilkemeijer, D. Ammerlaan, Dos Santos, Hagary, Luyken, Fissoune, Havenaar, van Dolder (64. J. Ammerlaan), van Heijningen (64. Bagcan), Remmelzwaan.

RKDEO: Hendriks, R. de Koning (74. Nieuwpoort), Lorsheijd, de Bruijn, Rosini, Luscuere (64. Greeve), Rosario Lopes Landim, van Hagen, Goedbloed (75. Simonis), Lugtigheid, Bergen.

Scheidsrechter: Dhr. C. Post

Toeschouwers: 50

 

Eindstand beker poule:

1.       SV Nootdorp        3-7

2.       DSO                    3-6

3.       RKDEO                3-3

4.       TOGB                  3-1

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.