RKDEO komt met punt terug uit Zevenhuizen

zondag, 6 november, 2016 - 21:32

 

Meer foto’s kijk via Facebook

 

Het was een echte herfstachtige zondagmiddag in Zevenhuizen op bezoek bij Groeneweg. Het lichtpuntje was wel het vroege doelpunt van Hayden Bergen maar aan het einde van de wedstrijd stond 2-2 op het scorebord waar wellicht een overwinning voor RKDEO meer terecht was geweest.

Het begon goed voor RKDEO, Sam Ruinard stuurde Ricardo Rosario Lopes Landim de diepte in die een keurige voorzet afleverde voor het doel waar Hayden Bergen al in de tiende minuut de openingstreffer kon aantekenen.

Daarna grossierde RKDEO weer in het missen van de kansen en mogelijkheden. Een kopbal van Luuk Goedbloed in handen van Groeneweg keeper Niels Heijkoop, een schotje van dezelfde Goedbloed vond wederom keeper Heijkoop op zijn pad. Een schot van afstand van Twan Greeve mist de kracht om keeper Heijkoop echt te testen.

Daartegenover stonden 2 kansjes van Groeneweg maar beide ongevaarlijk. Vlak voor rust sloeg het noodlot toch weer toe. Een voorzet van Groeneweg richting 2e paal werd door Maurice Eckhardt ingekopt wat tevens de ruststand 1-1 betekende.

Na rust bleef RKDEO weer de bovenliggende partij, maar kon de geleverde arbeid niet omzetten in een overwicht aan doelpunten. Sterker nog, met nog twintig minuten op de klok kwam Groeneweg zelfs op voorsprong. Een voorzet van Mario van Dieren werd bij de 2e paal ingeschoten door Joey Grootscholten, 2-1.

Ondertussen had RKDEO trainer Jeroen Struijs zijn wissel mogelijkheden opgebruikt. Moe gestreden uit het veld gehaald Luuk Goedbloed, Jari Seffelaar en Hayden Bergen en vervangen door verse krachten Tommy Simonis, Guy Luscuere en Rick de Bruijn.

Een kwartier voor tijd kwam RKDEO dan toch weer op gelijke hoogte. Een vrije trap vanaf de rechterflank werd door de Groeneweg verdediging niet goed weggewerkt en opnieuw ingebracht en kwam bij Richard de Koning die de bal met een soort lobje over keeper Heijkoop wipte, 2-2.

Op slag van het eindsignaal kreeg RKDEO bijna de terechte beloning maar een voorzet van Rick de Bruijn op Tommy Simonis die het lederen speeltuig op het doel schoot werd van de doellijn gehaald en bleef de stand ongewijzigd.

Met dit gelijke spel tegen Groeneweg pakte RKDEO het eerste uit-punt van dit seizoen. Komend weekend weer een thuiswedstrijd tegen de nummer vier van de ranglijst Foreholte. Komt allen en steun onze mannen.

 

RKDEO Razende Reporter

© Sander de Hollander

 

De wedstrijd gegevens:

 

Groeneweg – RKDEO 2-2 (1-1)

10. Hayden Bergen 0-1, 43. Maurice Eckhardt 1-1, 71. Joey Grootscholten 2-1, 76. Richard de Koning 2-2.

 

De opstellingen:

Groeneweg: Heijkoop, van Dieren, Breugem, Gritter, Hoogeveen, Roos (83. Hordijk), Schaaf, Karreman, Boudewijn, Eckhardt, Grootscholten.

RKDEO: Hendriks, de Koning, Pronk, Lorsheijd, Lugtigheid, Ruinard, Rosario Lopes Landim, Greeve, Goedbloed (64. Simonis), Seffelar (56. Luscuere), Bergen (71. De Bruijn).

 

Scheidsrechter: Dhr F. Meeuwenoord

Gele kaarten:Breugem, Gritter (Groeneweg), Seffelaar, Bergen, Lorsheijd (RKDEO)

Toeschouwers: 100

 

De uitslagen van 6 november

Groeneweg – RKDEO     2-2

Foreholte – Teylingen    4-1

Wippolder – Donk         4-2

Meerburg – TOGB         2-2

Den Hoorn – Delft         1-0

RVC’33 – ROAC             2-0

Concordia – DOSR         3-2

 

De stand na 6 november

Den Hoorn                       9-21

Delft                                9-19

RVC’33                             9-19

Foreholte                          9-17

Wippolder                         9-14

Concordia                         9-14

Teylingen                          9-12

TOGB                               9-11

Groeneweg                       9-11

ROAC                                9- 9

RKDEO                              9- 9

Meerburg                           9- 9

DOSR                                9- 6

DONK                                9- 3

  

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.