Doe mee, denk mee, help mee!

woensdag, 4 januari, 2017 - 23:04

 

In deze moeilijke dagen is het goed te merken, hoe onze vereniging leeft in de harten van velen! Dat is fijn en zeker een steun in de rug voor de mensen die deze dagen als eersten de schouders eronder gezet hebben. We denken dat er bij heel veel van jullie ideeën leven en dat jullie suggesties willen doen. En dat door deze bijzondere situatie er bij heel veel leden en ouders van jeugdleden meer dan ooit het gevoel is ontstaan: bij deze mooie grote familie hoor ik, ik wil graag mee gaan doen!

 

Laat deze kans dan niet voorbij gaan, laat jullie gevoel spreken en help gerust mee, denk mee en vooral: doe mee! Want alleen Door Eendracht komen we heel snel weer Omhoog. Er is enorm veel te doen in de vereniging en dan gaat het niet alleen om de wederopbouw van ons clubgebouw. In het bestuur en in vele commissies zijn er vacatures, er zijn altijd mensen nodig hebben die meehelpen om het voetballen op zaterdag en zondag in goede banen te leiden. En zoals gezegd: ook alle ideeën en suggesties zijn enorm welkom.

 

Hoe kun je snel laten weten, of en hoe jij mee wilt doen? Stuur een berichtje naar: doemee@rkdeo.nl Laat vooral ook je naam en contactgegevens achter. Door de hectiek rondom de noodzakelijke wederopbouw van het clubgebouw, kan het even duren voor je een reactie krijgt, maar we beloven dat je van ons hoort.

 

Je eerste bijdrage is eigenlijk gemakkelijk en erg leuk: zorg dat je aanwezig bent a.s. zondag 8 januari op onze Door Eendracht Omhoog bijeenkomst, aanvang 16.00. Onder het genot van een drankje en hapje kunnen we al even bijkletsten en vooruitkijken! En de aanwezigheid van heel veel mensen zou ons de bevestiging geven dat we het bij RKDEO met elkaar doen!

 

Projectteam Door Eendracht Omhoog


Terug naar de vorige pagina.