Doneeractie

zaterdag, 7 januari, 2017 - 14:50

 

Wilt u een bijdrage leveren aan de wederopbouw van ons clubgebouw, dan kunt u een donatie doen. Dat kan via een speciaal hiervoor ingerichte webpagina: https://www.doneeractie.nl/steun-r-k-d-e-o-na-brand-in-ons-clubgebouw/-397


U kunt echter ook buiten deze pagina om doneren op een speciaal daarvoor aangemaakt rekeningnummer en dit is geheel kostenloos: NL68 RABO 0336 2918 17 t.a.v. M.A. Baretta In de omschrijving kunt u een leuke reactie plaatsen. Mocht u anoniem willen doneren, vermeld dan niks bij het kopje omschrijving.

 

Tijdens de Door Eendracht Omhoog bijeenkomst op zondag 8 januari vanaf 16.00 uur in onze eigen sporthal zullen ook inzamelbussen staan indien u contant een bijdrage zou willen leveren.

 

Hartelijk dank voor uw bijdrage. 


Terug naar de vorige pagina.