Trainingskamp RKDEO-1 selectie

 

Meer foto's kijk via Facebook

Afgelopen vrijdagmiddag verzamelde de RKDEO-1 selectie bij het schitterend, aan de Dobbeplas gelegen, Restaurant Buytenhout. Na de aangeboden lunch vertrok het gezelschap richting Van de Valk hotel Breda om in te checken. Na het diner stond een training op het programma maar in verband met de weersomstandigheden werd dit omgezet naar indoor soccer. Bij terugkomst in het hotel werd de bekende voetbalquiz gehouden.

 

Zaterdagochtend stond ook een training op het programma maar de weerstomstandigheden waren niet verbetert en werd een klein loopje (ca 4km) richting Mastbos gehouden alwaar Mike Kerklaan een kleine en korte bootcamp hield en daarna weer teruglopen richting hotel voor de lunch. Ook het middagprogramma (oefenwedstrijd tegen RKVV JEKA) werd omgegooid en ging het gezelschap richting Raamsdonkveer voor een toernooitje beach voet-volley. De spelers werden in teams van 3 personen ingedeeld en het team van Dennis Hendriks/Rob van Hagen en Jari Seffelaar wonnen op doelsaldo van het gelijk geeindigde team van Sam Ruinard, Maikel Lorsheijd en Lemar Bavelaar.

 

Na het diner ging een deel van het gezelschap met taxibusjes (aangeboden door Tomorrow) richting centrum van Breda. Zondagochtend op tijd aan het ontbijt en opnieuw richting Mastbos (nu met de auto’s) voor een wandeling en als afsluiting van het trainingsweekend de wereldbekende koffie met appeltaart in het naastgelegen historische Grand Cafe ‘Heeren van Oranje’. Na de koffie weer richting Nootdorp. 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.