RKDEO – SV Nootdorp 3-2

 

Oefenwedstrijd RKDEO tegen dorpsgenoot SV Nootdorp. In een koud en mistig nootdorp werd er rond 8 uur afgetrapt onder leiding van Mike de Bruijn. RKDEO trad aan met bijna dezelfde basis spelers als afgelopen zondag en welke aanstaande zondag beschikbaar zijn. SV Nootdorp miste nog 2 spelers (Yannic Augustinus –werk(keepertrainer Fabian Colpa op de goal) en Marcley Manuela-spelritme) en kwam dus met 9 basisspelers aan de aftrap.

16m. 1-0 Hayden Bergen. Corner van links in de mist verdwijnt de bal via Bergen in het Nootdorp doel.

45m. 1-1 Mike Hollenberg. Op rand 16m recht voor doel krijt SVN een vrije trap. Hollenberg krult de bal over de muur buiten bereik van keeper Dennis Hendriks in het RKDEO doel.

82m. 2-1 Twan Greeve. Peter Korteling wil namens SVN de bal uitverdedigen maar door doorjagen van Greeve die de bal blokt en in de kluts via binnenkant linkerpaal in het doel komt.

85m. 2-2 Daley Windhorst (penalty). Schot van SVN op het RKDEO doel komt tegen de arm van Jordy Pronk en scheidsrechter de Bruijn wijst naar de stip. Windhorst is trefzeker vanaf 11 meter.

90m. 3-2 Rob van Hagen (penalty). Overtreding binnen 16m op de achterlijn en scheidsrechter de Bruijn wijst opnieuw naar de stip. Aan de andere kant is van Hagen ook trefzeker.

 

Opstellingen:

RKDEO: Dennis Hendriks, Maikel Lorsheijd, Jerome Alderding, Rob van Hagen, Izzy Rosini, Ryan Lugtigheid, Sam Ruinard, Tommy Simonis, Hayden Bergen, Luuk Goedbloed, Guy Luscuere. Gespeelde wissels: Chris Nieuwpoort, Jordy Pronk, Rick de Bruijn, Twan Greeve, Jari Seffelaar.

SVNootdorp: Fabian Colpa, Yannick Blom, Daley Windhorst, Mike Hollenberg, Stefan Stam, Roy Beijer, Gillian Pieper, Jeffrey Flohr, Nick Sleeking, Randy Stanneveld, Luisa Polino. Gespeelde wissels: Marcley Manuela, Peter Korteling, Gerard Rust, Alex Jacobs, Jersely Riley.

© SdH

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.