RKDEO – Stompwijk’92 6-1

dinsdag, 21 maart, 2017 - 23:56

 

Dinsdagavond speelde RKDEO thuis tegen Stompwijk'92 in de tweede ronde van het HaaglandenVoetbalToernooi om de Sir Winston Cup. Achteraf was het gezien de uitslag een eenvoudige wedstrijd. RKDEO met 6-1 door naar de volgende ronde. Dinsdagavond is er direct geloot en treft RKDEO in de tussenronde thuis het Zoetermeerse DSO.

14m. 1-0 Ryan Lugtigheid. Voorzet van Luuk Goedbloed op Sam Ruinard schot wordt afgewimpeld en Goedbloed gaat door richting keeper en verovert opnieuw de bal legt terug op Lugtigheid die schiet hard binnen.

41m. 2-0 Tommy Simonis. Voorzet van Hayden Bergen vanaf links bij 2e paal ingekopt door Simonis.

42m 3-0 Tommy Simonis. Lange bal van achteren van Sander Kuipers en keeper twijfelt bij uitkomen en Simonis gaat door en verschalkt keeper in de korte hoek.

56m. 3-1 Toby van Marwijk. Bal verkeerd ingespeeld en een overtreding van RKDEO. De vrije trap wordt snel genomen en van Marwijk kan richting keeper Dennis Hendriks lopen en scoren.

59m. 4-1 Ricardo Rosario Lopes Landim. Voorzet van links van Rosario Lopes Landim gaat voor het doel langs en wordt bij de rechterkant opgevangen door tommy Simonis die opnieuw voorgeeft richting 2e paal waar Rosario Lopes Landim kan inkoppen.

60m. steekbal op Ricardo Rosario Lopes landim richting achterlijn, geeft voor en voor het doel schiet Luuk Goedbloed tegen de lat.

69m 5-1 Luuk Goedbloed. Bal van zijkant van Tommy Simonis voor het doel met een listig tikje scoort Goedbloed.

88m. 6-1 Twan Greeve. Corner van rechts van Ryan Lugtigheid voor het doel in 2 pogingen scoort Greeve.

Opstelling RKDEO: Dennis Hendriks, Richard de Koning, Sander Kuipers, Twan Greeve, Jerome Alderding (Chris Nieuwpoort), Sam Ruinard (Izzy Rosini), Guy Luscuere, Tommy Simonis, Ryan Lugtigheid, Hayden Bergen (Ricardo Rosario Lopes Landim), Luuk Goedbloed.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.