Kringloopwinkel 'De Wisselbeker' doneert fors aan RKDEO i.v.m. brandschade 

dinsdag, 16 mei, 2017 - 08:05

 

Kort na de brand in ons clubgebouw, is er door het bestuur van RKDEO een brief gestuurd aan Stichting 'Kringloopwinkel De Wisselbeker' met het verzoek of RKDEO in aanmerking kan komen voor financiële steun door de stichting. De stichting ondersteunt verschillende soorten doelen: maandelijkse doelen, grote goede doelen en lokale doelen. Onder lokale doelen wordt verstaan doelen die binnen de kern Nootdorp van de gemeente Pijnacker-Nootdorp worden gerealiseerd en/of een voor de gemeenschap aanwijsbaar belang dienen. Het doel moet geïnitieerd en gedragen worden door (een organisatie van) de inwoners van de gemeente. Er moet dus echt sprake zijn van een gemeenschapsbelang en het betreft een activiteit met een duidelijk begin en einde. Het bestuur beslist over de toewijzing en over de hoogte van het toe te kennen bedrag.

Het heeft even geduurd maar er kwam een zeer positieve reactie door een donatie van € 5.000,00 aan de vereniging. Het spreekt voor zich dat wij Kringloopwinkel De Wisselbeker zeer erkentelijk zijn voor het mogen ontvangen van deze stevige bijdrage. Zondag 14 mei, voorafgaand aan de wedstrijd van ons 1e elftal, werd door voorzitter Gerard van de Schootbrugge van de stichting symbolisch een cheque voor het genoemde bedrag overhandigd aan onze voorzitter Hans van Noppen.

 

Bestuur RKDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar de vorige pagina.