Ryan Lugtigheid RKDEO Speler van het Jaar

woensdag, 21 juni, 2017 - 00:04

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

Onlangs sloot de heren-selectie van RKDEO het seizoen af in De Boerenstal van Eetcafe 1837 in Nootdorp. Op het terras werd eerst wat geborreld en een uurtje later vroeg voorzitter Hans van Noppen alle gasten naar binnen te komen voor een klein toespraakje. Van Noppen ging in vogelvlucht even door het afgelopen seizoen met natuurlijk de brand in het clubgebouw op Nieuwjaarsnacht en nam even snel de prestaties van de selectie teams door. Daarna bedankte hij de vrijwilligers en zette enkele in de bloemen. Daarna was het tijd voor een heerlijk buffet/bbq.

Nadat alle buikjes gevuld waren, nam van Noppen weer de microfoon om van een aantal vrijwilligers en trainers afscheid te nemen. De spelers van het tweede en derde team hadden dat al op een eerder moment onderling gedaan. Van Noppen bedankte trainers Dick Finkelnberg (2e team) en Peter Sprenkels (3e team) voor hun inzet. Beide trainers gaven aan een mooie tijd gehad te hebben bij RKDEO en de prestaties te zullen blijven volgen. Aanvoerder Rob van Hagen bedankte de staf en begeleiding van het eerste team voor het afgelopen seizoen met een kleine versnapering. Na deze plichtplegingen nam Van Noppen weer de microfoon voor de bekendmakingvan de Man of the Match van het afgelopen seizoen, gesponsord door slijterij De Helm.

 

Van Noppen noemde alle spelers van onder tot boven op bij naam en met het aantal punten. In totaal stonden 28 spelers op de lijst met onderaan reserve keeper Dennis Sliedregt met 1x bankzitten met 1 punt. Man of the Match van vorig jaar, Izzy Rosini, kwam in de eindranglijst voor op plaats nummer 5 met 55 punten, 1 punt minder dan zijn voorganger een jaargang eerder, doelman Dennis Hendriks. Van Noppen haalde de top 3, Tommy Simonis, Ryan Lugtigheid en Luuk Goedbloed, in willekeurige volgorde naar voren. Na applaus en tromgeroffel werd Luuk Goedbloed 3e met 57 punten, Tommy Simonis 2e met 62 punten en 1e werd, met kop en schouders, de naar Rijnvogels vertrekkende Ryan Lugtigheid met 87 punten. Uit handen van Dick den Hollander ontving hij de sinds 1999 ingestelde Dick den Hollander trofee voor de beste speler van het jaar en van Van Noppen de bijbehorende bonnen van Slijterij De Helm.

 

RKDEO Razende Reporter

© Sander de Hollander

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.