Eerste training RKDEO selectie 2017-2018

zondag, 13 augustus, 2017 - 23:38

 

Meer foto’s kijk via Facebook

 

Zondag is de RKDEO selectie begonnen met de voorbereiding 2017-2018.

Rond de klok van 12 werden alle selectiespelers op het veld verwacht. Eerst praatje van hoofdtrainer Jeroen Struijs die alle stafleden voorstelde, oa de nieuwe trainers Richard Lodder (assistent 1e elftal), Remco Torken (trainer 2e elftal) en terug bij RKDEO Rene Zoutenbier (trainer 3e elftal).

Na de warming-up onder leiding van verzorger Mike Kerklaan nam keepertrainer Maikel van der Kooij de keepers onder handen en de trainers de overige spelers met passen en trappen en een positie spel. Als afsluiting met alle spelers een partijvorm. Na het douchen stond er in de tijdelijke kantine een simpele lunch klaar voor alle selectiespelers en begeleiding.

© SdH

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.