RKDEO MEBU – Fight Cancer voorbereidingstoernooi

zondag, 27 augustus, 2017 - 23:36

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

Vandaag de tweede dag van het RKDEO MEBU – Fight Cancer voorbereidingstoernooi met op veld 1 de wedstrijd RKDEO – Jong ADO Den Haag.

RKDEO – Jong ADO Den Haag Vrouwen:

Bij RKDEO waren tal van veteranen dames opgetrommeld en stonden om half elf aan de aftrap. In de eerste helft wist Renee Zoutewelle namens Jong ADO de score te openen. In de tweede helft wist Laura Brafine namens de Jong ADO vrouwen de score te verdubbelen en dat was tevens de eindstand. De shoot-outs was 1-2.

DSVP – RCL:

Op veld twee was de wedstrijd DSVP - RCL. Al vrij snel werd het klasse verschil duidelijk en werd het een walk-over voor RCL. Bij rust stond de teller op 0-3 in het voordeel van RCL en in het tweede bedrijf kwam er nog een hand treffers bij voor RCL, eindstand 0-8. De shoot-outs was 0-3.

Eindstand Dames toernooi:

1.       RCL 13 punten

2.       Jong ADO Den Haag vrouwen 11 punten

3.       DSVP 8 punten

4.       RKDEO 4 punten

 

Ook bij de heren was het de tweede speeldag van het minitoernooi. Om half 2 trapten op veld 1 RKDEO tegen Oliveo af en op veld 2 begon de wedstrijd tussen HVV – Graaf Willem II VAC.

 

RKDEO – Oliveo:

RKDEO begon goed, in de 7e minuut kwam de formatie van Jeroen Struijs al op voorsprong. Op rand van de 16meter mocht Tommy Simonis een vrije trap nemen en scoorde via de muur, 1-0. Amper 5 minuten later mocht RKDEO opnieuw een vrije trap nemen, nu aan de andere kant van de rand 16m maar de vrije trap van Rob van Hagen werd door Oliveo vakkundig weggewerkt. Binnen een half uur spelen kwam Oliveo op gelijke hoogte door een doelpunt van Wessel Kleij en nog voor de thee pauze kwam Oliveo op 1-2 voorsprong door een doelpunt van Frank van der Zwan. De tweede helft was minder van kwaliteit want kansen en/of scoren was er niet meer bij en was de eindstand dus halverwege al bereikt, 1-2. Shoot-outs 1-1.

HVV – Graaf Willem II VAC:

Bij de andere herenwedstrijd ging de strijd om de mogelijke toernooi winst. De nummer 1 (HVV) speelde tegen de enige derde klasser Graaf Willem II VAC die zich op de tweede plaats had genesteld. In de openingsfase kreeg HVV een bal op de paal maar kwam niet tot scoren maar Martijn Nieuwenhuis namens Graaf Willem II VAC wel. In de tweede helft probeerde Graaf Willem II Vac de score te verdubbelen maar de bal ging net voorlangs. Vlak daarna wist Dzinter van Waart toch de 0-2 aan te tekenen wat ook de eindstand was. Shoot-outs 1-4.

Eindstand Heren toernooi:

1.       Graaf Willem II VAC 15 punten

2.       Oliveo 9 punten

3.       HVV 8 punten

4.       RKDEO 5 punten

Scoren voor Fight Cancer:

Initiatiefnemers Wendy Groenewegen en Gladys Simonis van het Scoren voor Fight Cancer hadden verschillende loterijen georganiseerd en alle dames en heren teams doneerde hun prijzengeld aan dit goede doel. Tesamen met de loterijen en andere acties was de totaal opbrengst van de derde editie van Scoren voor Fight Cancer 4.000Euro welke volledig ten goede komt aan het KWF Kankerbestrijding.

Wendy en Gladys bedanken alle teams, sponsoren, vrijwilligers die deze bijdrage aan KWF Kankerbestrijding mogelijk hebben gemaakt.

 

© SdH

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.