RKDEO sluit voorbereiding af.

vrijdag, 22 september, 2017 - 23:41

 

Afgelopen vrijdagavond heeft de senioren selectie van RKDEO de voorbereiding op het competitie seizoen 2017-2018 afgesloten. Eerst werd er getraind met een aantal afwerkvorm waarbij het team wat verloor 10x moest opdrukken. Na een uurtje trainen stond een chinees buffet klaar waarvoor ook de dames selectie was uitgenodigd alsmede de JO19 selectie.

RKDEO voorzitter Hans van Noppen haalde voordat het buffet geopend werd de trainers  even naar voren voor een kort terugblik en de verwachtingen van het seizoen. Ronald Paats (trainer JO19-1), Lesley van der Leur (aanvoerster Dames-2), Rene Zoutenbier (trainer 3e), Remko Torken (trainer 2e) en Jeroen Struijs (hoofdtrainer) blikte even terug op de voorbereiding en de bekerwedstrijden en gaf een voorspelling van de plaats op de ranglijst. De voorbereidingen hadden wisselden resultaten gegeven maar de verwachtingen voor de reguliere competitie waren hoopvol.

Laten we hopen dat we aan het einde van het seizoen hier of daar een klein feestje kunnen vieren en niet in mineur zijn met een degradatie.

©SdH

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.