Delftse Beloften Competitie: RKDEO – Full Speed 3-1

donderdag, 2 november, 2017 - 20:43

 

 

12m. veel druk van RKDEO met haar snelle buitenspelers, maar met een counter van Full Speed breekt Robin van den Berg door, maar RKDEO keeper Stefan Gravensteijn is op tijd uit zijn doel.

21m. voorzet Jack Theunissen vanaf de linkerkant, bij 2e paal kopt Quincy Tjaden over.

25m. 0-1 Robin van den Berg. Counter van Full SPeed, de RKDEO verdediging wordt verrast en van den Berg kan diagonaal inschieten, keeper Gravensteijn die niet klemvast is en de bal rolt in het doel.

28m. vrije trap Full Speed over muur maar keeper Gravesteijn is de situatie meester.

45m. 1-1 Jack Theunissen. Quincy Tjaden lepelt de bal over de Full Speed verdedigers en Theunissen kan achterlangs lopen en scoren.

70m. 2-1 Fahmie Labari, Labari gaat richting achterlijn trekt terug naar hoek 16m en haalt hard uit, de Full Speed keeper denkt de inzet nog met de benen te kunnen stoppen, maar dat mislukt

77m. 3-1 Fahmie Labari. Een corner van RKDEO wordt door de Full Speed keeper weggebokst, maar niet ver en Labari schuift de bal die voor zijn voeten valt binnen

83m. mooie voorzet van Fahnmie Labari voor RKDEO vanaf de achterlijn, bij de 1e paal schiet Hayden Bergen via de kruising over.

Spelers RKDEO: Stefan Gravensteijn, Youni de Bruijn, Dani van Veen, Devin Krul, Petar Cimic, Tomas Prieto, Fahmie Labari, Jack Theunissen, Quincy Tjaden, Thomas Toussaint, Ali Yuksekbas, Hayden Bergen, Jesper Vergunst, Irian Boeschoten.

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.