25 november bij RKDEO - Tapas del Seleccion

vrijdag, 17 november, 2017 - 23:40

 

Onze A-selectie senioren tovert het clubgebouw op zaterdag 25 november a.s. om in een Spaans restaurant, en verzorgt die avond een Spaans 3-gangen diner, met als hoofdgerecht een heerlijk Tapas buffet! Wij zorgen voor het eten, de bediening, de sfeer en de muziek. De gezelligheid maken we natuurlijk met elkaar. Wij organiseren deze avond om inkomsten te realiseren voor ons 4-daagse trainingskamp in Spanje. We willen onze supporters van harte uitnodigen om te boeken in ons restaurant voor 1 avond. Als u komt, eet u lekker, heeft u een gezellige avond en helpt u ons mee om in janauri in Spanje te gaan werken aan een succesvolle 2e competitiehelft. In onderstaande flyer leest u er meer over, even uitzoomen en hij is goed te lezen!

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.