RKDEO – OLIVEO 1-2 (oefen)

dinsdag, 14 november, 2017 - 23:07

 

11m. 0-1 Wessel Kley. Voorzet van rechts en in 2e instantie weet Kley te scoren.

68m. 1-1 Quincy Tjaden. Een steekbal van Alexis Koutsis door het midden van Oliveo verdediging op Tjaden die de bal over Oliveo keeper stift.

84m. 1-2 Joey Klijn. RKDEO is in de aanval keeper redt ternauwernood met een handje, in de snelle counter kan Guy Luscuere niet bijbenen, keeper Dennis Hendriks twijfelt met uitkomen en Klijn omspeelt keeper Hendriks en scoort de winnende.

RKDEO Spelers: Dennis Hendriks, Chris Nieuwpoort, Jari Seffelaar, Guy Luscuere, Rick de Bruijn, Tomas Prieto, Donny Paats, Rob van Hagen, Hayden Bergen, Fahmie Labari, Luuk Goedbloed, Twan Greeve, Tommy Simonis, Alexis Koutsis, Izzy Rosini, Sander Kuipers, Quincy Tjaden.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.