RKDEO A-selectie verzorgt Spaans diner voor 80 gasten

woensdag, 29 november, 2017 - 22:58

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

De A-selectie van RKDEO, bestaande uit 20 spelers, heeft zich op zaterdagavond ook eens van een andere kant laten zien. Het pas gerenoveerde clubgebouw werd na 18.15 in een razendsnel tempo ingericht als een restaurant. Vanaf 19.00 troffen de gasten een ruimte aan die niet onderdeed voor een echt restaurant met keurig gedekte tafels en de gehele ruimte was aangekleed met Spaanse sfeer-elementen.

Dit ‘Tapas del Selección’ evenement was geheel georganiseerd door de selectie, met als doel om hiermee een deel van de kosten voor het 4-daagse trainingskamp in het Spaanse Benidorm af te dekken. Het trainingskamp vindt plaats van 12 tot en met 15 januari, ter voorbereiding op de 2e helft van het seizoen. Spelers en staf hadden in de afgelopen weken zelf betalende gasten geworven voor hun 3 gangen diner.

Ondersteund door lokale bedrijven als Van der Valk Den Haag-Nootdorp, Het Witte Paard, Slijterij De Helm en Café M’n Broer kregen de gasten een heerlijk 3 gangen voorgeschoteld, waarvan het hoofdgerecht bestond uit 12 verschillende tapas gerechtjes. De stijlvol aangeklede restaurant brigade werkte als een geolied team om het iedereen naar de zin te maken en werd ondersteund door 2 dames met horeca-ervaring. De sfeer was geweldig en gasten en selectie hebben met elkaar een top-avond gehad. Dit smaakt naar een herhaling, was de veel gehoorde opmerking na afloop.

Het trainingskamp van de RKDEO selectie in Benidorm wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Drukkerij van de Sande, M&L Foods, K&C Eigendom Verzekeringen, Tomorrow en Vietech. 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.