RKDEO A-selectie belegt trainingskamp in Benidorm

vrijdag, 12 januari, 2018 - 23:00

 

Op 28 januari a.s. hervat RKDEO 1 de competitie. Na een prima 1e seizoenshelft gaat ons vlaggenschip proberen om, met nog 15 wedstrijden voor de boeg, aan het einde van het seizoen ook een positie in te nemen waarmee een promotie gerealiseerd kan worden.
 

Op dinsdag 9 januari wordt de training voor de gehele seniorenselectie hervat. Eind komende week, op vrijdag 12 januari vertrekt RKDEO met haar A-selectie waaruit het 1e elftal samengesteld wordt voor een 4-daags trainingskamp naar Benidorm in Zuid-Spanje. In hopelijk aangename temperaturen wordt er dagelijks getraind en op zaterdag ook nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen HVC ’10, dat tegelijkertijd in Benidorm verblijft. Naast trainingen en een wedstrijd zal het 4 dagen met elkaar optrekken in een andere omgeving zeker ook bij moeten dragen aan de benodigde teambuilding. De groep die uit 30 personen bestaat (spelers, staf en een aantal sponsors), keert maandagavond 15 januari laat terug op eigen bodem.

 

Op de website wordt dagelijks verslag gedaan van het trainingskamp, met voldoende foto’s om de ge├»nteresseerden een beeld te geven van het verloop. Naast een eigen bijdrage van de spelers en staf en een bijdrage van de vereniging, wordt dit trainingskamp mogelijk gemaakt door bijdrages van diverse sponsors. Deze mogen in de berichtgeving over RKDEO in Benidorm dan ook niet ontbreken.

 

RKDEO TC

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.