RKDEO IN BENIDORM: DAG 1

vrijdag, 12 januari, 2018 - 23:59

 

Meer foto's kijk hier

 

Om half 4 in vroeg vrijdagochtend verzamelde de groep van ca 30 personen bij RKDEO, om zich door 1 enthousiaste supporter uit te laten zwaaien bij de bus van Brouwer’s Tours die ons zou vervoeren naar Schiphol. Meestal is het zo dat degene die te laat is met verzamelen het eerste klusje mag opknappen. Om aan alle onzekerheid een eind te maken, wie deze eer vandaag zou hebben, besloot Gino zich om 03.40 wakker te laten bellen.

 

Na een voorspoedige vlucht en bustrip vanaf Alicante naar Benidorm en het kwartier maken in Hotel Regente stond na de lunch ook de eerste trainingsessie op het programma. Op een prima kunstgrasmat werd er lekker getraind en konden de spieren los gemaakt worden, onder het oog van enkele meegereisde supporters. Voorafgaand aan de training gaf trainer Jeroen Struijs een motivatie pep-talk over de eerste helft van het seizoen en de doelstelling voor de rest van het seizoen. De trainers namen ook de tijd om de meegereisde supporters toelichting te geven over de trainingsoefeningen en toegepaste tactiek tijdens wedstrijden. Na een flinke training van anderhalf uur waarbij de zweetdruppels goed zichtbaar waren werd er weer terug gewandeld richting hotel voor douchen en het diner.

Na het diner nog in de plaatselijke pub “De Leeuw” de voetbalquiz georganiseerd door Tommy en Chris waarbij het team van Izzy Rosini met o.a. trainer Jeroen Struijs de winnaar was. Na de quiz ging bijna iedereen terug naar het hotel om zich voor te bereiden op de wedstrijd van morgen tegen HVC’10.

 

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.