RKDEO in Benidorm: dag 4

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

In de ochtend werd vertrokken naar een nabij gelegen sportcomplex voor een partijtje tennis. Bij terugkomst in het hotel douchen en uitchecken.

 

Na het sportieve ochtendprogramma was de middag ingeruimd voor het ontdekken van het andere Benidorm. In de ‘Old Town’ werd er een bezoek gebracht aan La Cava Aragonesa, bij de Spanjaarden zelf bekend als veruit de beste tapasbar van Benidorm. De lunch kon worden samengesteld uit een assortiment van tientallen verschillende tapas-gerechten. Spelers en staf keken hun ogen uit bij de vitrines en maakten ieder voor zich een keuze voor een typisch Spaanse maaltijd.

 

Nadat de magen gevuld waren, was er ook nog wat tijd voor eigen invulling. Relaxen op het strand in de zon, het bezoeken van het sfeervolle Balcon del Mediterraneo of wat shoppen in de oude stad. Het programma werd afgesloten met een gezamenlijk wandeling over de kilometerslange boulevard van Playa Levante, en vervolgens terug naar het hotel. Daar stond de bus al klaar die de groep terug zou vervoeren naar het vliegveld in Alicante.

 

 

Na een vlucht met de nodige turbulentie werd toch zonder vertraging rond 23.00 geland in Eindhoven. 

Daar stond weer een bus van Brouwer's Tours gereed om het gehele gezelschap om 01.15 in de nacht bij het clubgebouw af te leveren. Het einde van een fantastisch trainingskamp waarin gewerkt is aan het fysiek, spelritme, vertrouwen, teambuilding en het geloof dat er wat te winnen valt in de tweede helft van het seizoen. De organisatie was voortreffelijk en het plezier en enthousiasme spatte ervan af bij onze A-selectie.

 

Zonder de hulp van een flink aantal sponsors zou het trainingskamp niet mogelijk geweest zijn. Namens de gehele groep stond aanvoerder Rob van Hagen daar op de terugreis naar Nootdorp bij stil. Hij bedankte de volgende bedrijven: Drukkerij van de Sande, Eigendom Verzekeringen, Vietech, Tomorrow, M&L Foods, Brouwer's Tours, Van der Valk Den Haag-Nootdorp en GDS Keramiek. Ook de bijdrage uit de RKDEO Loterijpot was zeer welkom en dan ook erg gewaardeerd.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.