IJskoud buiten, selectie traint binnen

dinsdag, 27 februari, 2018 - 23:26

 

Meer foto's kijk via Facebook

 

Dinsdagavond, buiten ijskoud, zelfs de ijsberen blijven binnen. RKDEO selectie is ook naar binnen gegaan. De A-selectie ging in Leidschendam bij Trixs beachsoccer spelen. De B-selectie ging in Scheveningen bij Lindobeach de spieren loshouden.

Geef de jongens een bal en twee doelen en je hebt een wedstrijd. Trainer Jeroen Struijs had de A-selectie ingedeeld in 4 teams en die speelde een onderling toernooitje. Al snel kwamen de boys erachter dat beachsoccer echt niet eenvoudig was en de zweetdruppels vanzelf komen. Gescoord werd er veel en soms werden niet alle uitslagen correct door gegeven, vaak in het voordeel van degene die de uitslag doorgaf aan trainer Struijs. Na anderhalf uur was er gespeeld, gelachen, gescoord en de spieren los gehouden.  Aan het einde werden de punten geteld en de winnaar bekend gemaakt.

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.