RKDEO tekent contract met nieuwe kleding leverancier Voetbalshop.nl

zaterdag, 31 maart, 2018 - 12:19

 

Na een lange en grondige voorbereiding door de RKDEO kledingcommissie heeft het bestuur van RKDEO half februari gekozen voor de nieuwe kledingleverancier Voetbalshop.nl die sportkleding en materialen van het merk Adidas zal gaan leveren. Afgelopen maandagavond is het contract formeel getekend.

RKDEO voorzitter van de kledingcommissie Ron Wever, RKDEO voorzitter Hans van Noppen en namens Voetbalshop.nl Mick van der Kaa bedankten de kledingcommissie leden (Jeannette Rodenrijs, Cindy Vurens, Hans van der Helm, Ivar Schrijer en secretaris Wim de Bruijn) voor hun inzet in de voorbereiding tot nu toe en zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

 

Tijdens de selectie procedure van de nieuwe kledingleverancier waren drie generieke aspecten van belang; goed voor de leden, goed voor de club en natuurlijk goed voor de kledingleverancier.

 

Voetbalshop.nl is verheugd de nieuwe kledingpartner te zijn van RKDEO en ziet de club als een prominente partner in de regio. In samenwerking met Adidas en RKDEO is een uniek wedstrijdshirt ontworpen, waarin de club de komende drie seizoenen zal spelen. De officiële Adidas-RKDEO kleding is vanaf volgend seizoen alleen nog online te bestellen via www.voetbalshop.nl/rkdeo .

Om de samenwerking te vieren biedt Voetbalshop.nl de gehele maand april alle RKDEO leden 20% EXTRA korting op de voetbalschoenen in de outlet. Bekijk het brede assortiment en deel de code met jouw teamgenoten!

http://www.voetbalshop.nl/outlet/voetbalschoenen.html

 

Binnenkort meer detail informatie over de RKDEO-catalogus, de bestellingen en de uitlevering.

 

Het bestuur

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.