JO19-1 op jacht naar de koppositie

zaterdag, 14 april, 2018 - 08:30
 Zaterdag 14 april a.s. speelt JO19-1 uit tegen Den Hoorn. Onze JO19-1 staat 2e op de ranglijst, met maar 3 punten achter VVSB én met 1 wedstrijd minder gespeeld. Het is ongelofelijk spannend in deze poule. Week in week uit, want beide teams verliezen morsen af en toe wat punten.   Vorige week heeft JO19-1 thuis verloren tegen Voorschoten '97. Twee 'onhandige' ook wel domme fouten en zelf niet genoeg kunnen scoren. Daar waar eerder in het seizoen met gemak soms veelvuldig werd gescoord, lukt het de afgelopen periode minder makkelijk om te scoren. Oliveo heeft vorige week thuis een knappe 2-2 tegen VVSB uit de wedstrijd gesleept. De schade van het eigen verlies blijft nu redelijk beperkt.   De thuiswedstrijd van onze JO19-1 tegen Den Hoorn aan het begin van het seizoen heeft RKDEO verloren met 2-3. Het wordt wederom spannend!   De wedstrijd van JO19-1 in Den Hoorn start om 14.00u.

Terug naar de vorige pagina.