Uw bedrijfsnaam prominent op honderden RKDEO jeugdshirts!

vrijdag, 18 mei, 2018 - 23:00

 

Vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 spelen we bij RKDEO in ADIDAS kleding. Met leverancier VoetbalShop.nl is een overeenkomst gesloten dat onze teams minimaal 3 jaar in kleding van dit internationale topmerk zullen voetballen. Uiteraard zal dit weer in ons bekende tenue zijn: het witte shirt, de rode broek en de rode kousen, maar de bekende ADIDAS striping zal niet ontbreken.

 

Inmiddels is besloten dat, net als in de afgelopen seizoenen, jeugdteams het shirt weer als team uitgereikt krijgen bij de start van het seizoen. Dit betekent dat er ook weer vanuit de vereniging de mogelijkheid aangeboden wordt om de shirts van jeugdteams te voorzien van een sponsorlogo. Dit wordt aangeboden per leeftijdsgroep voor de gehele periode van 3 seizoenen. Voor een bedrijf kan dit erg interessant zijn, want per leeftijdsgroep zijn er enorme hoeveelheden shirts en uw bedrijfsnaam is wekelijks aanwezig op een groot aantal sportcomplexen in de regio. En dat maar liefst 3 seizoenen lang.

 

Dit zijn de leeftijdsgroepen/categorieën met de aantallen shirts die vanaf 2018-2019 beschikbaar zijn:

JO19-JO18 :   4 teams 64 shirts

JO17-JO16 :   9 teams 144 shirts

JO15-JO14 :   9 teams 144 shirts

JO13-JO12 : 12 teams 140 shirts

JO11-JO10 : 16 teams 142 shirts

JO9 -JO8 :    21 teams 168 shirts

 

Vanuit de huidige leeftijdgroepsponsors is bekend dat sommige bedrijven om goede redenen stoppen. Met andere bedrijven gaan we uiteraard graag het gesprek aan. Maar er zullen ook mogelijkheden zijn voor nieuwe bedrijven om op deze interessante manier aan hun naamsbekendheid te werken in de komende jaren. Heeft u interesse of kent u een bedrijf waarvoor dit interessant is? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn! De tarieven zullen u meevallen. Neem contact met ons op via sponsorcom@rkdeo.nl of telefonisch met Ivar Schrijer op 06-24930596

 

RKDEO Sponsorcommissie


Terug naar de vorige pagina.