JO19-1 op jacht naar kampioenschap

vrijdag, 11 mei, 2018 - 18:31

 

Afgelopen woensdag heeft JO19-1 helaas de halve finale voor de KNVB-beker verloren van Quick Boys JO19-1. Dit team was een maatje te groot voor onze jongens. JO19-1 startte met 7 eerstejaars en B-spelers en in de loop van de wedstrijd stonden er zelfs maar 3 tweedejaars spelers op het veld.

 

Morgen (zaterdag) staat de uitwedstrijd tegen RCL op het programma. RCL JO19-1 beschikt over -1 punt. De nummer 11, HVV heeft er 13. Het is een wedstrijd die vooral voor het doelsaldo zal worden gespeeld. De concurrent, VVSB die op slechts 1 punt van RKDEO staat, speelt morgen tegen Excelsior Maassluis JO19-2. Laten we hopen dat ze het VVSB moeilijk gaan maken hoewel een periodetitel in periode 3 voor hen niet eenvoudig is.

 

RKDEO start om 12u tegen RCL in Leiderdorp.


Terug naar de vorige pagina.