RKDEO completeert staf heren selectie

dinsdag, 24 juli, 2018 - 23:02

 

RKDEO heeft haar technische staf voor haar heren selectie het aankomende seizoen compleet gemaakt. Al eerder werd bekend dat Corné van Doorn de nieuwe hooftrainer is. Ron Bentvelzen zal de functie van assistent-trainer voor RKDEO 1 op zich nemen. Bentvelzen werkte als hoofdtrainer bij Vredenburch, LENS, Semper Altius, sv Erasmus en het meest recent een aantal seizoenen bij Floreant in Bodegraven. Ook werkte hij als assistent van Corné van Doorn bij LYRA. Het duo wordt dus komend seizoen bij RKDEO herenigd.

 

In de vacature van keeperstrainer wordt voorzien door Marijn Mokveld, die na zijn actieve carrière als doelman bij toonaangevende clubs ook een schat aan ervaring opdeed als keeperstrainer bij clubs als ADO Den Haag (jeugd), Voorschoten ’97, Wilhelmus en 3 seizoenen bij SVV Scheveningen. Mokveld zal overigens ook de keepsters uit de vrouwen selectie gaan trainen.

 

René Zoutenbier is voor het nieuwe seizoen aangesteld als trainer van RKDEO 2, dat na een prima debuut in de reserve hoofdklasse ook nu weer op het allerhoogste niveau voor 2e teams zal uitkomen. Zoutenbier was al werkzaam bij RKDEO, als trainer van het 3e selectieteam, maar werkte ook bij GDA en SVC ’08.

 

De complete staf van de herenselectie ziet er nu als volgt uit:

 

Hoofdtrainer: Corné van Doorn

Assisten trainer RKDEO 1: Ron Bentvelzen

Trainer RKDEO 2: René Zoutenbier

Keeperstrainer:  Marijn Mokveld

 

Leiders RKDEO 1: Jan Vermeij en Dennis van den Bosch

Leider RKDEO 2: Andries Kuipers 

Assistent scheidsrechter RKDEO 1: Michiel Bas

Assistent scheidsechter RKDEO 2: Naud van der Sman

 

Verzorging – herstel training: Mick van der Spek

 

Wij wensen de complete staf van RKDEO 1 en 2, met een schat aan ervaring, veel succes in het nieuwe seizoen; de voorbereiding daarvan start op 5 augustus a.s.

 

RKDEO TC

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.