Eerste training RKDEO selectie

zondag, 5 augustus, 2018 - 22:41

 

Meer foto's kijk hier

 

De eerste trainingsdag begon met het uitdelen van de nieuwe kleding van het merk Adidas die het komend seizoen de nieuwe kledinglijn van RKDEO is geworden. Door het controleren van de tassen liep de start van de eerste training wat vertraging op waardoor de nieuwe trainer Corne van Doorn een aantal onderdelen schrapte.

Begonnen werd met een kort praatje van van Doorn en het voorstellen van wat nieuwe gezichten binnen de selectie en begeleiding en daarna werd gestart met een gezamenlijke warming-up onder leiding van assistenttrainer Ron Bentvelzen.

Nadat alle spieren warm, gerekt en gestrekt waren een kleine partij vorm en na een tijdje kregen de ca 30 aanwezige selectiespelers een fijne coopertest. Een aantal spelers die hun conditie op peil gehouden hadden liepen de benodigde meters en degene die de vakantie goed gevierd hadden vielen door de mand en kwamen meters tekort. Tussen de verschillende trainingsonderdelen door waren de waterbidons niet aan te slepen door de begeleiding.

Na de coopertest was het lunchtijd en werd er eenvoudige lunch genuttigd. Na de lunch aannemen en passen oefening en als afsluiting van de eerste trainingsdag nog een partijvorm.

Dinsdagavond start de reguliere training en zullen komende weken steeds meer selectiespelers aansluiten die terug van vakantie komen.

 

 

 

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.