Uitgifte teamtassen en coachjassen komend seizoen

vrijdag, 31 augustus, 2018 - 17:16

 

Afgelopen zaterdag hebben al heel wat teams van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun teamtas op te halen. Hier en daar ontbreken er artikelen. Deze zullen manco gemeld worden en zo spoedig mogelijk worden aangevuld. 

 

Elke afgifte gaat gepaard met een bruikleenovereenkomst. Dit betekent dat de ontvanger zelf de inhoud van de tas controleert op volledigheid. Eind deze maand is er gelegenheid tot het omruilen van broekjes en sokken voor de correcte maat.

 

Komende vrijdagavond 31 augustus vanaf 17.30 uur is de laatste mogelijkheid om de teamtas in ontvangst te nemen. Zaterdag 1 september is immers de 1e bekerronde voor veel teams. Voor JO12 is heel recent een sponsor aangetrokken. Het aanmaken van sponsor logo’s en bedrukken van die wedstrijdshirts is  wellicht niet tijdig gereed. Zodra hier meer over bekend is worden de betreffende leiders ge├»nformeerd.

 

Zowel komende vrijdagavond  voorafgaand aan de Kick Off bijeenkomst als zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur zijn wij aanwezig voor afgifte teamtassen, afgifte coachjas en eventueel omruilen van broekjes en kousen.

 

Inname Kelme wedstrijdshirts

Op de geplande uitlever momenten kan tevens de Kelme wedstrijdkleding worden ingeleverd.

 

 

De Kledingcommissie


Terug naar de vorige pagina.