Trainers en leidersbijeenkomst vrijdag 31 augustus 19.00

vrijdag, 31 augustus, 2018 - 19:58

De vakanties zitten er voor de meesten van ons weer op en het voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. De Technische Commissie en Coördinatoren hebben dit jaar er voor gekozen om de leiders en trainersbijeenkomst aan het begin van het seizoen te laten plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst zullen jullie (alle trainers en leiders van selectie en niet selectie teams meisjes en jongens) worden geïnformeerd over allerlei ontwikkelingen binnen het amateurvoetbal en onze eigen vereniging. 

 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jullie elkaar kennen en op weg kunnen helpen met allerlei zaken vandaar dat we de bijeenkomst afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje met een informeel deel. Jullie hebben allemaal persoonlijk een uitnodiging gekregen en het verzoek om, zoals in de uitnodiging gevraagd, je aan te melden via de leeftijd coördinator. Tot vrijdag de 31e, aanvang 19.00!

 

De Technische Commissie en leeftijd coördinatoren.


Terug naar de vorige pagina.