Delftse Beloften

dinsdag, 18 september, 2018 - 23:55

 

Afgelopen dinsdagavond speelde een selectie van de Delftse Beloften tegen ADO Den Haag O19. Vanuit ieder deelnemende club van de Delftse Beloftencompetitie werd 1 speler geselecteerd en door het technische duo Martin Stoelinga en Dick vd Kooy tot een elftal gevormd.

Namens RKDEO speelde Sander Kuipers de gehele wedstrijd.

De Delftse Beloften opende vlak voor rust de score met een doelpunt van Noah Heus. Nog voor het rustsignaal kwam de Haagse formatie van trainer Dennis Roerade op gelijke hoogte door een hard schot van Daan Hartemink.

Vlak na rust kwam ADO O19 op een 1-2 voorsprong via een doelpunt van oud-RKDEO speler Timo de Vreede. Hierna kwam ADO eenvoudig op een 1-5 voorsprong waarna Lakwa speler Mo Ouaraki voor de Delftse Beloften de 2-5 maakte. Het slotakkoord was weer voor ADO en bepaalde de eindstand op 2-6.

Bij ADO Den Haag O19 speelde oud-RKDEO speler Timo de Vreede. Vanuit de RKDEO F-jeugd is Timo uitgezwaaid tijdens RKDEO-Generatiedag op 11 juni 2011 naar ADO Den Haag en trekt nog wekelijks het Groen-Gele shirt aan.

 

Spelers:

Delftse Beloften: Robin Koene, Bas Uschenopfn, Sander Kuipers, Mart Dubbeld, Hamza el Hadori, Tom Roesen, Noah Heus, Joey Donkers, Kevin Voogd, Mo Ouaraki, Rowdi Nobbe, Luuk vd Boom, Damien Heere, Rick vd Mast

Begeleiding: Martin Stoelinga, Dick vd Kooy, Guus Jense.

 

ADO Den Haag O19: Jack Morau, Barry Osmone, Timo de Vreede, Donk Roethof, Magiol Suleiman, Kai Verbeek, Daan Hartemink, Nino Vittali, Anthony Roeg, Bram Wemekers, Quincy Does, Rabbi Mwenda, Jean Frits Boom, Cas van Altena.  

Trainer: Dennis Roerade

 

Arbitraal Quartet: P. vd Zwan, S. van Soes, E. Post, L. vd Weijden.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.