RKDEO sluit voorbereiding af

vrijdag, 21 september, 2018 - 23:32

 

Afgelopen vrijdagavond hebben de RKDEO selecties de voorbereiding op de competitie afgesloten. De heren selectie, dames selectie en JO19-1 selectie gingen eerst trainen en rond de klok van half negen stond er een klein hapje in het clubgebouw gereed.

RKDEO bestuurslid Technische Zaken Jan Greeve nam vooraf nog even het woord en haalde de trainers naar voren. Greeve vroeg naar het verloop van de voorbereiding en hun verwachtingen voor komend seizoen. Alle trainers gaven politiek correcte antwoorden variƫrend van behoud, meedoen om de prijzen of minstens een periode titel.

Dit weekend zijn de meeste teams weer aan de reguliere competitie. Voor iedereen zal het weer een spannend seizoen worden en binnen enkele weken zal gaan blijken hoe de verhoudingen in de competities zijn. Aan het einde van de competitie worden pas de prijzen verdeeld.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.